Intensiivikurssi henkilökuvaukseen ja valaisuun

Haluatko tehdä sosiaaliseen mediaan jakamista kuvistasi mielenkiintoisempia, hauskempia ja taiteellisempia? Onko valaisu sinulle vieras alue? Etkö tiedä mitä kaikkea valolla voi tehdä? Tämä kurssi on juuri sinulle.


Yhden viikonlopun mittaisella intensiivikurssilla valokuvaajat Sonja Siikanen ja Tinksu Haapalainen käyvät läpi erilaisia ammattilaisten käyttämiä kikkoja ja valaisuratkaisuja, joiden avulla kuvista tulee erottuvia. Kurssilla perehdytään luonnonvalolla kuvaamiseen ja luonnonvalon muokkaamiseen, mutta myös muilla valolähteillä kuvaamiseen. Sonja ja Tinksu näyttävät kädestä pitäen miten kotoa löytyvistä tarvikkeista voi rakentaa helposti ja vaivattomasti erilaisia valoja ja valaisutilanteita. He näyttävät myös miten miljöössä luonnonvalolla kuvatessa voidaan helposti manipuloida valotilannetta ja tehdä kuvista erottuvia.


Tämä kurssi on suunniteltu kaikille, jotka kuvaavat ja julkaisevat kuviaan sosiaalisessa mediassa. Kurssilla ei ole kalustovaatimuksia eivätkä esitellyt valaisukikat edellytä käyttäjältään hankintoja. Kurssille voi osallistua vallan mainiosti vaikka kuvaisit puhelimen kameralla.


Kurssin ajankohta: 15–16.5.2021 kello 16–18.

Kurssin hinta: 40 €

Kurssi on verkkokurssi, joten osallistua voi mistä päin maailmaa tahansa.

Kurssin opetuskieli on suomi.

Vähimmäisosallistujamäärä: 6 henkilöä (enimmäisosallistujamäärä 20 henkilöä)

Kurssi järjestetään, jos kurssin vähimmäisosallistujamäärä täytyy.