Valokuvauskoulutukset yrityksille

Opi ottamaan hyviä tuote-, brändi- ja tapahtumakuvia


Joskus kuvaamisen ulkoistaminen on mahdotonta, mutta organisaatiosi tarvitsee kuvia. Ei hätää! Me Sapfografilla koulutamme mielellämme tuote-, fiilis-, brändi- ja tapahtumakuvauksen saloihin. Ota yhteyttä ja sovitaan juuri teille sopiva koulutuspaketti.

Miten ottaa vähemmistöt huomioon viestinnässä ja toiminnassa?


Me Sapfografilla tarjoamme myös eri vähemmistökysymyksiin liittyvää koulutusta organisaatiollesi. Koulutuksissa painotamme erityisesti representaation merkitystä. Me, Sonja ja Tinksu, olemme toimineet useissa ihmisoikeusjärjestöissä ja teemme aktiivisesti työtä moninaisen representaation eteen. Suunnittelemme jokaisen koulutuksen asiakaskohtaisesti painottaen juuri teille oleellisia asioita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kenelle koulutukset on tarkoitettu?


Sapfografin yrityksille suunnatut koulutukset on tarkoitettu sekä pienyrittäjille että suurempien yritysten viestinnästä vastaaville henkilöille.

Koulutukset sopivat mainiosti myös järjestöjen ja kolmannen sektorin toimijoille.

Mitä koulutus maksaa?


Jokainen koulutus räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Koulutusten hinnat muodostuvat aina suhteessa sisältöön ja koulutukseen osallistuvien määrään. Esimerkiksi yhdelle pienyrittäjälle annettava perussisältöinen noin tunnin mittainen katalogituotekuvauskoulutus on 100 € (+ALV). Kysy tarjousta meiltä.

Millaista kalustoa tarvitsen?


Me koulutamme sillä kalustolla, joka sinulla on. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kuvaat pääsääntöisesti puhelimen kameralla, niin koulutuksessa otetaan tämä huomioon. Sama pätee myös jos kuvaat järjestelmäkameralla. Jokaiseen koulutukseen sisältyy harjoittelua eli pääset itse kuvaamaan juuri sillä kalustolla, joka sinulla on käytössä.

Kouluttajat?


Sonjalla on laaja ja usean vuoden mittainen kokemus ammattivalokuvaamisesta. Hän on myös pitänyt valokuvauskursseja Lahden alueella. Tinksu puolestaan on työ- ja järjestöuransa aikana opettanut ja kouluttanut runsaasti. Tinksu opettaa järjestelmäkamerakuvaamista myös Turun suomenkielisellä työväenopistolla ja luennoi kuvaamisesta eri paikoissa. Molemmilla on vahvaa valokuvaus- ja opetusosaamista. Sapfografin koulutusfilosofian kulmakivi on usko kokeilemiseen ja yhdessä löytämiseen. Meidän koulutuksemme eivät koskaan ole tylsiä kalvosulkeisia vaan yhdessä tekemistä ja keksimistä.

Tuotekuvaus

Oletko työssäsi vastuussa yrityksenne tuotteiden kuvaamisesta? Kaipaatko uusia ideoita ja perehtynyttä koulutusta tuotekuvauksesta? Me voimme auttaa. Koulutuksen aikana käymme läpi tuotekuvauksen perusteet (katalogikuvat ja fiililskuvat), brändin mukaisen kuvaamisen, kuvaussetin rakentamisen ja kuvapankin kokoamisen. Koulutus on mahdollista järjestää yrityksesi tiloissa tai etäyhteydellä. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Räätälöimme koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi.

Vahvista yrityksesi tarinaa kuvilla!

Yrityksen yksi vahvimpia markkinointikeinoja on kiinnostusta herättävä tarina. Tämän koulutuksen tavoitteena on tarjota visuaalisia työkaluja yrityksesi tarinan välittämiseen. Opit koulutuksen aikana millaista on hyvä sosiaalisen median kuvasisältö, miten ottaa laadukkaita kuvia, jotka tukevat yrityksesi tarinaa ja millä tavalla luot jatkuvuutta yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen. Koulutus voidaan järjestää yrityksesi tiloissa tai etäyhteydellä. Räätälöimme koulutuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tapahtumakuvaus haltuun!

Yritykset järjestävät usein tapahtumia, joista viestitään sosiaaliseen mediaan. Tapahtumakuvaus on usein haastavaa. Oletko miettinyt miten kuvista saisi mielenkiintoisia? Tämä koulutus antaa sinulle vastauksia ja innovatiivisia ratkaisuja yrityksesi tapahtumakuvaukseen. Räätälöimme koulutuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Moninaisuus yrityksen viestinnässä


Tämä koulutus on sinulle, joka olet havahtunut siihen, että yrityksesi kuvasto on yksipuolista, valkoista ja heteronormatiivista. Koulutuksen aikana käymme läpi miten yrityksesi kuvastoa on mahdollista monipuolistaa, millaisia resursseja yritykselläsi on käytössä ja miten niitä voisi hyödyntää. Representaatiolla on merkitystä, mutta myös sillä on merkitystä miten moninaisuutta tuodaan esille kaupallisessa kontekstissa. Räätälöimme koulutuksen juuri tarpeisiisi sopivaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Moninaisuus ja representaatio


Tämä laaja koulutuspaketti on suunniteltu sekä yrityksille että järjestöille, joilla on tarpeen ottaa toiminnassaan huomioon eri vähemmistöryhmät. Seuraa linkkiä (kuvassa) ja lue koulutuksesta tarkemmin.