Koulutuspaketit yrityksille

Kenelle koulutukset on tarkoitettu?


Sapfografin yrityksille suunnatut koulutukset on tarkoitettu sekä pienyrittäjille että suurempien yritysten viestinnästä vastaaville henkilöille.

Koulutukset sopivat mainiosti myös järjestöjen ja kolmannen sektorin toimijoille.

Mitä koulutus maksaa?


Jokainen koulutus räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Koulutusten hinnat muodostuvat aina suhteessa sisältöön ja koulutukseen osallistuvien määrään. Esimerkiksi yhdelle pienyrittäjälle annettava perussisältöinen tuotekuvauskoulutus on 80 € (+ALV). Kysy tarjousta meiltä.

Millaista kalustoa tarvitsen?


Me koulutamme sillä kalustolla, joka sinulla on. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kuvaat pääsääntöisesti puhelimen kameralla, niin koulutuksessa otetaan tämä huomioon. Sama pätee myös jos kuvaat järjestelmäkameralla. Jokaiseen koulutukseen sisältyy harjoittelua eli pääset itse kuvaamaan juuri sillä kalustolla, joka sinulla on käytössä.

Kouluttajat?


Sonjalla on laaja ja usean vuoden mittainen kokemus ammattivalokuvaamisesta. Hän on myös pitänyt valokuvauskursseja Lahden alueella. Tinksu puolestaan on työ- ja järjestöuransa aikana opettanut ja kouluttanut runsaasti. Molemmilla on vahvaa valokuvaus- ja opetusosaamista. Sapfografin koulutusfilosofian kulmakivi on usko kokeilemiseen ja yhdessä löytämiseen. Meidän koulutuksemme eivät koskaan ole tylsiä kalvosulkeisia vaan yhdessä tekemistä ja keksimistä.

Tuotekuvaus

Oletko työssäsi vastuussa yrityksenne tuotteiden kuvaamisesta? Kaipaatko uusia ideoita ja perehtynyttä koulutusta tuotekuvauksesta? Me voimme auttaa. Koulutuksen aikana käymme läpi tuotekuvauksen perusteet (katalogikuvat ja fiililskuvat), brändin mukaisen kuvaamisen, kuvaussetin rakentamisen ja kuvapankin kokoamisen. Koulutus on mahdollista järjestää yrityksesi tiloissa tai etäyhteydellä. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Räätälöimme koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi.

Alkaen 80€ (+ALV)

Vahvista yrityksesi tarinaa kuvilla!

Yrityksen yksi vahvimpia markkinointikeinoja on kiinnostusta herättävä tarina. Tämän koulutuksen tavoitteena on tarjota visuaalisia työkaluja yrityksesi tarinan välittämiseen. Opit koulutuksen aikana millaista on hyvä sosiaalisen median kuvasisältö, miten ottaa laadukkaita kuvia, jotka tukevat yrityksesi tarinaa ja millä tavalla luot jatkuvuutta yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen. Koulutus voidaan järjestää yrityksesi tiloissa tai etäyhteydellä. Räätälöimme koulutuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Alkaen 150€ (+ALV)

Tapahtumakuvaus haltuun!

Yritykset järjestävät usein tapahtumia, joista viestitään sosiaaliseen mediaan. Tapahtumakuvaus on usein haastavaa. Oletko miettinyt miten kuvista saisi mielenkiintoisia? Tämä koulutus antaa sinulle vastauksia ja innovatiivisia ratkaisuja yrityksesi tapahtumakuvaukseen. Räätälöimme koulutuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Alkaen 150 € (+ALV)

Moninaisuus yrityksen viestinnässä


Tämä koulutus on sinulle, joka olet havahtunut siihen, että yrityksesi kuvasto on yksipuolista, valkoista ja heteronormatiivista. Koulutuksen aikana käymme läpi miten yrityksesi kuvastoa on mahdollista monipuolistaa, millaisia resursseja yritykselläsi on käytössä ja miten niitä voisi hyödyntää. Representaatiolla on merkitystä, mutta myös sillä on merkitystä miten moninaisuutta tuodaan esille kaupallisessa kontekstissa. Räätälöimme koulutuksen juuri tarpeisiisi sopivaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Moninaisuus ja representaatio


Tämä laaja koulutuspaketti on suunniteltu sekä yrityksille että järjestöille, joilla on tarpeen ottaa toiminnassaan huomioon eri vähemmistöryhmät. Seuraa linkkiä (kuvassa) ja lue koulutuksesta tarkemmin.