Esteettömyystiedot


Sapfografin studio sijaitsee Turussa. Osoite on Hämeenkatu 28. Kadulla on maksullisia parkkipaikkoja. Parkkipaikat ovat usein täynnä, joten vapaata parkkitilaa emme voi luvata. Erillistä asiakaspysäköintiä ei valitettavasti ole. Taksit ja invataksit voivat ajaa aivan studion eteen sisäpihalle. Tarkemmat saapumisohjeet kuvineen löydät sivulta "Autismiystävälliset ohjeet".


Ilmoitathan etukäteen, mikäli tarvitset rampin sisäänkäynnille, niin laitamme kaiken valmiiksi! Rampin kanto on 300 kg.


Rampin leveys on 76 cm, oviaukon leveys 96 cm. Olohuoneeseen oviaukon leveys on 84 cm, 5 cm korkea kynnys on porrastettu. WC:n oviaukon leveys on 70 cm ja 6 cm korkuisella kynnyksellä luiska. Taittuva alumiiniramppi on mahdollista siirtää sisällä mille ovelle vain.


Studion wc-tila on pieni ja sinne ei mahdu kaikkien apuvälineiden kanssa. Wc-tilaa on mahdollista käyttää, jos mukana on avustaja tai liikkuminen on mahdollista tuettuna. Studion lattiat ovat kovapintaista laminaattia. Emme pidä mattoja lattioilla kuvausten aikana. Studiolla on mahdollista kuvata rollaattorin tai manuaalipyörätuolin tai pienen sähköpyörätuolin kanssa liikkuvia ihmisiä.


Jos käytät isompaa sähköpyörätuolilla tai manuaalipyörätuolia etsimme sopivan esteettömän kuvauspaikan veloituksetta.