Esteettömyystiedot

Sapfografin studio sijaitsee Turussa. Osoite on Sirkkalankatu 26 A 14. Ulko-oven edessä on kadunvarsipaikkoja autoille. Parkkipaikat ovat kaikkien käytössä, joten vapaata parkkiruutua oven edestä ei ole mahdollista luvata kuvausten aikaan. Erillistä asiakaspysäköintiä ei valitettavasti ole. Taksit ja invataksit voivat pysähtyä ulko-oven eteen. 


Ulko-oven edessä on matala (korkeus alle 5 cm) kiviporras. Ulko-oven leveys on 72 cm ja molemmat ovet avattuna 146,5 cm. Ulko-ovelta on neljä askelmaa alas porraskäytävätasanteelle, josta on pääsy hissiin. Erillistä ramppia ei ole.


Hissin oven leveys on 69,5 cm. Hissiltä on suora pääsy studion ovelle. Studion oven leveys on 63 cm ja molemmat ovet avattuna 117,5 cm. Jokaisella ovella on matala kynnys, joka on mahdollista ylittää rollaattorilla tai manuaalipyörätuolilla.


Studion sisällä kuvaushuoneiden välillä ei ole kynnyksiä. Studion wc-tila on pieni ja sinne ei mahdu apuvälineiden kanssa. Wc-tilaa on mahdollista käyttää, jos mukana on avustaja tai liikkuminen on mahdollista tuettuna. Studion lattiat ovat kovapintaista laminaattia. Emme pidä mattoja lattioilla kuvausten aikana. Studiolla on mahdollista kuvata rollaattorin tai pienen manuaalipyörätuolin kanssa liikkuvia ihmisiä.


Jos käytät isompaa manuaalipyörätuolia tai liikut sähköpyörätuolilla etsimme sopivan esteettömän kuvauspaikan veloituksetta.