Me

Sapfografin takana olemme me: Sonja ja Tinksu – kumppaneita sekä yritys- että yksityiselämässä. Sonja on valokuvaaja, joka on kuvannut vuodesta 2013 asti. Hänellä on vahva viestinnän, tiedottamisen, videotuotannon ja sisällöntuotannon osaaminen. Tinksu puolestaan on monessa mukana ollut opetuksen, kouluttamisen, viestinnän, sisällöntuotannon ja tiedottamisen osaaja. Tinksu tarttuu myös kameraan mielellään. Me olemme ammattilaisia, jotka suhtautuvat jokaiseen työtehtävään innostuksella ja intohimolla, saammehan me Sapfografissa tehdä juuri sitä, mistä olemme aina haaveilleet. Sapfograf on unelmiemme täyttymys. Se on yritys, jonka arvot ovat meidän arvojamme.

Kuva: Hilja Mustonen

Sapfografin arvot

Sensitiivisyys Aitous Läpinäkyvyys Luotettavuus Ympäristö

Meille tärkeää ovat ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo. Me sitoudumme tekemään myös pro bono -työtä järjestöissä ja kantamaan yhteiskunnallista vastuuta. Jälleenhankinnoissa valitsemme luotettavat ja ympäristötietoiset yhteistyökumppanit. Sapfografilla ylläpidämme toiminnassamme kehorauhaa ja inklusiivisuutta. Yrityksemme toiminta on vahvasti sidoksissa omiin arvoihimme ja siksi voimme seistä arvojemme takana ylpeänä.

Asiakaskokemuksia

Lahden Diakonialaitos

“Sapfografin Sonja ja Tinksu valokuvasivat takuuvarmalla ammattitaidollaan viisi juhlavuoden tapahtumaa. Kuvaajina he osasivat lähestyä tilanteita luontevan huomaamattomasti ja onnistuivat vangitsemaan tilannekohtaisia tunnelmia sekä erilaisia näkökulmia. Sonja ja Tinksu pystyivät myös työskentelemään tuloksekkaasti hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä. Voimme lämpimästi suositella Sapfografia dokumentoimaan vastaavanlaisia kokonaisuuksia.”

01 / 05